fbpx

Traiteur

Vast en gevarieerd aanbod

Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod aan wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en uw behoeftes. Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

Alle dagen is er verse soep verkrijgbaar, steeds bereid met verse groenten. Er worden afwisselend verschillende soorten bereid naargelang het seizoen. Op maandag is er altijd tomatensoep met of zonder gehaktballetjes. In de feestperiode zijn er nog andere soorten beschikbaar.

Klassiekers in onze bereide gerechten zijn: grootmoeders vol-au-vent, vogelnestjes in tomatensaus, gehaktballen, spaghettisaus natuur, spaghettisaus met verse groenten, stoofvlees, jagersstoofpotje, stoofpotje van melklam, enz. Alle gerechten kunnen aangevuld worden met puree, gratin dauphinois, wortelpuree, bakaardappeltjes van het huis, verse frietjes of verse huisbereide aardappelkroketjes.

In het najaar vanaf september hebben we van maandag tot donderdagmiddag witloof in hesp en hutsepot.

Er is altijd een ruime keuze aan huisgemaakte pastagerechten: lasagna, macaroni met kaas en hesp, tagliatelli con pesto, canneloni, spirelli met gehaktballetjes in basilicumsaus, spaghetti bolognaise en moussaka. Ook heerlijke verse pastasalades behoren tot het assortiment.

Voor een vlugge snack hebben wij ook kaasrollen, pizza’s en diverse quiches.