Ontdek ons assortiment
Rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen zijn onze klassiekers. Gerijpt rundsvlees is onze specialiteit. Ook kalfsvlees is één van onze toppers. Naast verse salades en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor. Probeer onze creaties voor de wok, gourmet, fondue, teppanyaki en barbecue.
![Slagerij Taveirne toonbank](https://i0.wp.com/slagerijtaveirne.be/wp-content/uploads/2020/08/Slagerij-Taveirne-toonbank.jpeg?resize=800%2C600&ssl=1)
Gerijpt vlees
Kom kijken naar onze rijpingskast met Simmental, Montbéliarde, witblauw, West-Vlaams rood of Holstein. Het vlees wordt uiteraard vakkundig versneden in onze eigen atelier.
![Slagerij Taveirne vers vlees](https://i0.wp.com/slagerijtaveirne.be/wp-content/uploads/2020/08/Slagerij-Taveirne-vers-vlees.jpeg?resize=800%2C600&ssl=1)
Vers vlees
Heerlijk vlees van rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild (in het seizoen en op aanvraag). Tips:
- Melkkalf uit Koekelare
- Varkensvlees uit de polders
- Dikke kraaie met unieke smaak
- Filet mignon en rosbief van witblauw
![Slagerij Taveirne salades](https://i0.wp.com/slagerijtaveirne.be/wp-content/uploads/2020/09/Slagerij-Taveirne-salades.jpg?resize=800%2C600&ssl=1)
Salades
Al onze salades worden in eigen atelier bereid door chef Jeroen. Ook de gebruikte sauzen maken we zelf klaar met onze eigen receptuur. Zo realiseren we de beste smaken. Proef ook onze heerlijke pastasalades.
![Slagerij Taveirne panklaar](https://i0.wp.com/slagerijtaveirne.be/wp-content/uploads/2020/09/Slagerij-Taveirne-panklaar.jpg?resize=800%2C600&ssl=1)
Panklaar en wok
Burgers, worsten en allerlei lekkers voor op de barbecue. U vraagt, wij draaien! Daarnaast ook de beste (vlees)ingrediënten voor wokgerechten.
![Slagerij Taveirne kazen](https://i0.wp.com/slagerijtaveirne.be/wp-content/uploads/2020/09/Slagerij-Taveirne-kazen.jpg?resize=800%2C600&ssl=1)
Kazen
Belgen houden van kaas. Het is een ideale smaakmaker bij verschillende soorten brood maar ook in slaatjes en ovengerechten.